gratis patronen

Gratis patroon Kerstslinger Libelle Winterfair

Heeeeerlijk was het om al die creatieve dames te mogen ontmoeten op Libelle Winterfair!  Er werd gezellig gehaakt, veel geleerd en… af en toe gevloekt en uitgehaald 😉 , maar er werden vooral mooie dingen gemaakt.  Voor de dames die helaas geen plekje meer konden bemachtigen in de workshop en natuurlijk ook voor iedereen die gezellig aan de haak wil voor kerst, zet ik uitzonderlijk het workshop patroon online.

Patroon gehaakte kerstslinger – Libelle Winterfair_nieuw.

Deze workshop kwam tot stand in samenwerking met Wolplein en Libelle Winterfair, waarvoor hartelijk dank!  Wolplein verwende ons niet enkel met de wol, maar biedt via het YouTube kanaal ook erg interessante tips voor beginnende haaksters.  Neem hier alvast een kijkje!

1 Comment

  1. Diane

    24 november 2018 at 16:37

    Had er ook graag aan deelgenomen maar door de stomme electricteitspanne mislukt

Leave a Reply