Straight from the Heart CAL

Straight from the Heart sjaal – GRATIS CAL met wolresten – voorbereiding

Geen wolrestjes op zolder? Knotten verrast je graag met dit pakket!

In deze Corona tijden zijn er helaas geen gezellige workshops, maar omdat ik weet dat Betere Bolwerksters erg ‘bezige bijtjes’ zijn 🙂 , hoop ik jullie met deze gratis Crochet ALong te mogen inspireren om creativiteit vanuit ‘je kot’ te beleven!

Voor wie maak jij deze heerlijke Straight from the Heart sjaal? Lekker voor jezelf? Of voor iemand die in deze moeilijke tijden wel een hart onder de riem kan gebruiken?

Wat gaan we doen?

Dit jaar zoeken we wollebolletjes in plaats van paaseitjes 🙂 ! Want het garen voor deze CAL, zoeken we uiteraard ook ‘in ons kot’ 🙂 . Zoek je restjes bij elkaar en haal misschien nog wat oude sjaals of truitjes uit. Alle tips en tricks vind je in het filmpje.

In de volgende post (aanstaande zondag) volgt het patroon voor de eerste week met een tutorial zodat ook beginners makkelijk kunnen volgen. Schrijf je dus zeker in voor de nieuwsbrief en abonneer je op mijn YouTube kanaal. Zo blijf je op de hoogte van alle nieuws en patronen. De CAL loopt over 3 weken.

Wat heb ik nodig?

 • 1000 à 1200 m garenresten (zie filmpje)
 • een haaknaald volgens de dikte van je garen : nr. 5 voor een gemiddeld acrylgaren, nr. 4 voor bvb. katoen of sokkengaren

Dit is wat ik gebruikte :

Spread the love!

Wil jij mee inspireren met jouw kleurenkeuze! Deel een foto op Facebook of Instagram met @hetbeterebolwerk erbij of mail me een foto met een kleine anecdote of berichtje voor onze ‘Wool of Fame’. Want mijn neus krult natuurlijk van nieuwsgierigheid naar al het moois dat jullie gaan maken!

Stay safe, stay healthy en HAPPY CROCHET 🙂 !

12 Comments

 1. Chris Hendrickx

  10 april 2020 at 17:49

  Ga je de filmpjes gewoon op YouTube zetten zodat we zo kunnen volgen ?

  1. Bea

   11 april 2020 at 08:27

   Ja hoor :). De link komt steeds in de post.

 2. IRis panis

  11 april 2020 at 09:21

  Bea ziet er weer geweldig uit:)
  Top ideetje, groetjes Iris

  1. Bea

   11 april 2020 at 10:29

   Heel leuk, dankjewel 🙂

 3. Chris Hendrickx

  11 april 2020 at 10:12

  Dan hoef ik me niet in te schrijven voor de nieuwsbrief? Want ik vind de link niet op je site.

  1. Bea

   11 april 2020 at 10:29

   Dag Chris, de inschrijving is gewoon het formulier onder mijn foto :).

 4. Gratienne

  11 april 2020 at 18:03

  Leuk idee. Bedankt

 5. Katrien Smeyers

  11 april 2020 at 21:46

  Ik schrijf me in voor de nieuwsbrief

 6. Corryanne

  14 april 2020 at 07:32

  Ik zou graag mee willen doen met de Cal!

  1. Bea

   17 april 2020 at 17:20

   Zeker welkom, Coryanne :)! Alle info vind je in de filmpjes en patronen. Morgen volgt deel 2.

 7. Mimi

  4 mei 2020 at 20:43

  Ik zou graag de nieuwsbrief ontvangen

  1. Bea

   8 juni 2020 at 14:26

   Dag Mimi, fijn dat te horen, maar door de GDPR regelgevingen kan ik dat niet voor je doen :(. Je kan je zelf inschrijven in het kadertje onder mijn foto rechts op de home-pagina.

Leave a Reply