gratis patronen, Straight from the Heart CAL

Straight from the Heart sjaal – GRATIS CAL met wolresten – week 2

Geen wolrestjes op zolder? Knotten verrast je graag met dit pakket!

Ik hoop dat jullie in goede gezondheid zijn en ‘veilig in jullie kot’ zitten met de haaknaald in de aanslag! Want hier gaan we voor deel 2, het middenstuk van de Straight from the Heart sjaal. Veel plezier ermee!

Deze week gaan we de opliggende hartjes haken. Het ziet er heel wat uit, maar geen nood, in het filmpje maak ik jullie helemaal wegwijs hoe je aan de slag kan. Het patroon vind je hier.

https://youtu.be/Q83AQlrGyAs

In de volgende post (aanstaande zaterdag) volgt het patroon voor de derde en laatste week waarin we nog een heleboel losse hartjes, het laatste deel van de sjaal en een leuke sluiting gaan haken, uiteraard ook weer met een tutorial zodat ook beginners makkelijk kunnen volgen. Schrijf je dus zeker in voor de nieuwsbrief en abonneer je op mijn YouTube kanaal. Zo blijf je op de hoogte van alle nieuws en patronen.

Spread the love!

Wil jij mee inspireren met jouw kleurenkeuze! Deel een foto op Facebook of Instagram met @hetbeterebolwerk erbij of mail me een foto met een kleine anecdote of berichtje voor onze ‘Wool of Fame’. Want mijn neus krult natuurlijk van nieuwsgierigheid naar al het moois dat jullie gaan maken!

Stay safe, stay healthy en HAPPY CROCHET 🙂 !

Leave a Reply