gratis patronen, Straight from the Heart CAL

Straight from the Heart sjaal – GRATIS CAL met wolresten – week 3

Geen wolrestjes op zolder? Knotten verrast je graag met dit pakket!

Ik hoop dat jullie in goede gezondheid zijn en ‘veilig in jullie kot’ zitten met de haaknaald in de aanslag! Want hier gaan we voor het derde en laatste deel van de Straight from the Heart sjaal. Veel plezier ermee!

Deze week gaan we de apart gehaakte hartjes maken en natuurlijk onze sjaal een mooie finishing touch geven. Het ziet er heel wat uit, maar geen nood, in het filmpje maak ik jullie helemaal wegwijs hoe je aan de slag kan. Het patroon vind je hier.

Blijf je graag op de hoogte van workshops en nieuwe patronen. Schrijf je dan zeker in voor de nieuwsbrief en abonneer je op mijn YouTube kanaal. Zo komen alle nieuwtjes automatisch jouw richting uit.

Spread the love!

Wil jij mee inspireren met jouw kleurenkeuze! Deel een foto op Facebook of Instagram met @hetbeterebolwerk erbij of mail me een foto met een kleine anecdote of berichtje voor onze ‘Wool of Fame’. Want mijn neus krult natuurlijk van nieuwsgierigheid naar al het moois dat jullie gaan maken!

Stay safe, stay healthy en HAPPY CROCHET 🙂 !

Leave a Reply