Straight from the Heart sjaal – GRATIS CAL met wolresten – week 1

Geen wolrestjes op zolder? Knotten verrast je graag met dit pakket!

Allereerst wens ik jullie natuurlijk een fijne Paasdag toe! Ik hoop van harte dat je een mandje vol wollebolletjes hebt mogen rapen!Deze week gaan we de opengewerkte hartjes haken. Het ziet er heel wat uit, maar geen nood, in het filmpje maak ik jullie helemaal wegwijs hoe je aan de slag kan. Het patroon vind je hier.

In de volgende post (aanstaande zaterdag) volgt het patroon voor de tweede week waarin we de opliggende hartjes gaan haken, uiteraard ook weer met een tutorial zodat ook beginners makkelijk kunnen volgen. Schrijf je dus zeker in voor de nieuwsbrief en abonneer je op mijn YouTube kanaal. Zo blijf je op de hoogte van alle nieuws en patronen.

Spread the love!

Wil jij mee inspireren met jouw kleurenkeuze! Deel een foto op Facebook of Instagram met @hetbeterebolwerk erbij of mail me een foto met een kleine anecdote of berichtje voor onze ‘Wool of Fame’. Want mijn neus krult natuurlijk van nieuwsgierigheid naar al het moois dat jullie gaan maken!

Alle patronen van deze CAL op een rij :
voorbereiding
week 1
week 2
week 3

Stay safe, stay healthy en HAPPY CROCHET 🙂 !

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 1-1-683x1024.png
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 2-2-683x1024.png
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 3-2-683x1024.png
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 4-1-683x1024.png
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 5-2-683x1024.png
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 6-1-683x1024.png

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Even geduld...