Een nieuw jasje, een nieuw concept

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 10.png

Heerlijk gezellig en gestaag groeiend, dat waren de Betere Bolwerk workshops tot Tante Corona zich ermee kwam bemoeien…  En helaas krijgen we die ambe-Tante niet zomaar buiten 🙁 !

Maar niet getreurd, als we de berg niet uit de weg krijgen, dan vinden we er wel een weg omheen! Net zoals we dat deden met de gratis Straight from the Heart CAL waarin vele enthousiaste Bolwerksters hun wolrestjes opwerkten en zichzelf of iemand anders verwenden met erg mooie en verrassende sjaals.

Ik hoop alvast dat jij in goede gezondheid verkeert en massa’s handwerk-goesting hebt, want dit zijn alle nieuwtjes op een rij :

  • De website kreeg een make-over met naast de blog ook een overzicht van de nieuwe producten.
  • De patronen van de vorige workshops zijn nu te koop in mijn nieuwe Etsy shop.
  • Binnenkort komen ook de workshops in a box te koop via Etsy.  Dat is letterlijk een workshop in een doos die je aankoopt via Etsy (of per mail). De wolletjes van je keuze worden je toegestuurd, het patroon en de link naar de digitale workshop ontvang je per mail.  Voor de curieuze-neuzen : sneak peeks vind je op mijn Facebook en Instagram 🙂 .
  • Een gratis mini-MAL (Make ALong) zit ook nog in de pipeline naar de winter toe.
  • De blog zal in de toekomst niet enkel de aankondigingen van al het bovenstaande leuks omvatten, maar ook heel wat tips en tricks.  En als nieuwsbrief abonnee, ben jij natuurlijk altijd met de nieuwste nieuwtjes mee!

Als dat alles geen feestje verdient 🙂 ?  Natuurlijk wel!  Daarom krijg je vanaf nu tot en met aanstaande zondag 18 oktober 20% korting op alle patronen in mijn Etsy shop met de code BOLWERK2020.

Happy crea!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Even geduld...