Stola ‘Morning glory’ – Tunisch haakpatroon

Er zijn zo van die ochtenden dat je omver valt van de kleurenpracht van de hemel… dat gevoel had ik ook toen ik deze wolletjes tegenkwam. De naam voor deze tunisch gehaakte stola was dus niet ver te zoeken.

Hij is heerlijk om dragen als volumineuze sjaal of als stola en met het subtiele glansje in het garen, krijgt hij een extra dimensie.

Dit patroon is geschikt voor iedereen die een beetje kan haken. In het patroon wordt alles uitgebreid uitgelegd en wordt er naar tutorials of foto’s verwezen waar nodig. En uiteraard kan je me altijd bereiken, mocht je nog vragen hebben.

Het patroon is te koop via mijn Etsy shop of per mail (bea@hetbeterebolwerk.be) aan 4,84 €… MAAAAAR omdat het natuurlijk Black Friday is, krijg je vandaag en heel dit weekend 20% korting op dit patroon, maar ook op de hele shop met de code BLACKFRIDAY.

Laat je dus gerust goed gaan :)!

2 Replies to “Stola ‘Morning glory’ – Tunisch haakpatroon”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Even geduld...