Nieuwe workshop : poezenmand haken

Verwen jij je lieve viervoeter met dit gehaakte mandje?  Op een eenvoudige manier leer ik je deze poezenmand te haken in de kleuren van jouw keuze.  Het is een plus als je al wat kan haken, maar geen absolute noodzaak.  Alles wordt stap voor stap uitgelegd.

Wat zit er in de prijs van de workshop?

Het garen dat ik uitkoos is een premium acrylgaren dat op 40° kan gewassen worden en mooi zijn vorm behoudt.  Je kiest een hoofdkleur (voor de mand) en een detailkleur (voor de bolletjes en het kussentje) uit onderstaand assortiment.  Zit de kleur(en) die jij in je hoofd had er niet bij, geef me dan gerust een seintje!

En wat gaan we doen ? ?

We starten met het toelichten van de gebruikte steken en het opzetten van de mand.  Dan wordt het volledige patroon overlopen en beginnen we aan het ‘grote werk’ ? .  Ik voorzie een handige werkbeschrijving en help je waar nodig. En dit alles uiteraard onder het genot van een drankje en wat lekkers!

Wat breng je zelf mee?

  • Haaknaalden nr. 4, 7 en 8 (haak je heel los of vast en heb je de haaknaalden thuis liggen, breng dan respectievelijk ook naalden in een maat hoger of lager mee)
  • Een pen en notaboekje

Waar & wanneer?

BONHEIDEN in de praktijk van Dier & Dorp  :

maandag 26 november van 19u30 tot 22u00
woensdag 5 december van 19u30 tot 22u00

Let op : het aantal plaatsen is beperkt!

Hoe inschrijven?

Stuur me een mail met volgende gegevens :

  • de datum die je wenst
  • de kleuren van je keuze
  • je gsm-nummer en mailadres

Ik reply je dan asap met de bevestiging of er nog plaats is.  Je inschrijving is namelijk pas definitief wanneer ik je betaling heb ontvangen op rekeningnummer BE97 0018 3129 7049!

Happy crocheting ? !

PS : voor wie het nog niet ‘in de mot had’… de poes op de derde foto is een sierkussen!  Onze poes vindt haar een intrigerende, doch ‘stille’ vriendin ? : de ideale stand-in terwijl onze poes gaan wandelen was 🙂 🙂 .

2 Replies to “Nieuwe workshop : poezenmand haken”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Even geduld...