Balls of Fire Bernadette – workshop 03/10

Deze workshop gemist? Geen nood! Het patroon vind je hier.

‘De Gezusters Bernadette’ hebben het gezelschap gekregen van de iets langere Balls of Fire Bernadette met bijpassende sjaal 🙂 .  Dit vest heeft net wat meer pit door de bijkomende kleuren en met de sjaal erbij is het een ideaal jasje voor de eerste herfstdagen.  Dit vest kan ook gebreid worden tijdens de Bernadette-workshop van 03/10. Het is een snel en dankbaar project voor dames die het breien goed onder de knie hebben. Maar ook als je nog niet zo veel ervaring hebt, is dit een perfecte eerste stap naar kleding breien!

Wat moet je kunnen?

Recht en averecht breien.  Het geschreven patroon wordt volledig doorgenomen en gedemonstreerd tijdens de workshop.

Wat zit er in de prijs van de workshop?

Gezien de hoeveelheid benodigd garen, stel ik dit vest graag voor in het gemengde garen (wol met acryl en polyamide).  Dit geeft een compacte pluizigheid, is superzacht en kan perfect op blote huid verdragen worden.  Prijs-kwaliteit een prima garen.

En wat gaan we doen 🙂 ?

Na het pasmoment waarbij ik -indien nodig- het patroon aanpas naar jouw maat, gaan we een klein proeflapje maken.  Dan wordt het volledige patroon overlopen en beginnen we aan het ‘grote werk’ 🙂 .  Ik voorzie een volledige werkbeschrijving en help je waar nodig. En dit alles uiteraard onder het genot van een drankje en wat lekkers!

Wat breng je zelf mee?

  • Breinaalden nr. 8 en 10 (brei je heel vast of los en heb je de breinaalden thuis liggen?  Breng dan respectievelijk ook nr. 12 of 9 mee)
  • Een pen en notaboekje

Waar & wanneer?

MECHELEN : woensdag  3 oktober van 19u30 tot 22u00

Let op : het aantal plaatsen is beperkt!

De workshops te Mechelen gaan door in de kantoren van Ixor – Schuttersvest 75 – 2800 Mechelen.

Parkeren kan in de nieuwe ondergrondse parking Bruul of op de vesten (betalend tot 19u). Het kantoor is ook prima bereikbaar per bus of per trein (10 minuten stappen van het station) en per fiets (kan veilig in de inkomhal staan).

Hoe inschrijven?

Stuur me een mail met volgende gegevens :

  • de datum die je wenst
  • de kleuren wol van je keuze (1 hoofdkleur en 2 detailkleuren) en je kledingmaat.  Wil je graag een langere/bredere vest/trui en/of langere mouwen, dan bereken ik graag de meerprijs voor je.
  • je gsm-nummer en mailadres

Ik reply je dan asap met de bevestiging of er nog plaats is.  Je inschrijving is namelijk pas definitief wanneer ik je betaling heb ontvangen op rekeningnummer BE97 0018 3129 7049!

Happy knitting 🙂 !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Even geduld...