Over mij
Hoe het begon

De creatieve microbe had me al erg vroeg te pakken.  Mijn Granny leerde me met wat wolrestjes en veel geduld breien en haken. Al in het vierde leerjaar breide ik mijn eerste trui, die ik zo trots droeg dat hij enorm uitrekte en wel tot het zesde leerjaar bleef passen!  En sindsdien ben ik niet meer gestopt met het pimpen van mijn garderobe met zelfgemaakte warmte.

Ken je me ergens van?

Wellicht wel.  Waarschijnlijk ben je me al wel eens tegen het virtuele lijf gelopen op mijn social media kanalen Instagram, Facebook en YouTube of ken je mijn Koekjes & Boekjes blog.

En in 2018 deed ik als enige Belgische deelneemster mee aan ‘HaakSTERK van Nederland’ georganiseerd door Wolplein.  Het was een echte haak-rollercoaster! Maar het was ook heel leuk om op korte tijd veel bij te leren en ook erg fijne collega-HaakSTERren te leren kennen.  Hoewel ik voordien eerder een echte ‘Belgische breister’ was, werd de passie voor het haken hervonden.  En dus ben ik me meteen ook gaan verdiepen in tunisch haken, wat een beetje het midden houdt tussen breien en haken.  Prima voor zo’n ik-kan-niet-goed-kiezen-beestjes als ik.

En ook op de gezellige Libelle Winterfair kon je gratis workshops bij me volgen.

Als je passie je missie wordt…

Als doorgewinterde creatieveling geef ik jou graag mijn kennis en kunde door via mijn patronen en (voorlopig enkel digitale) workshops.  En bovenal hoop ik dat je net als ik naast de trots en voldoening van je eigen creaties ook de rust mag ervaren die creativiteit brengt in je leven en in je hoofd.

Happy crea!